Kunst og kultur

Vi støtter det danske kulturliv bredt, så flest muligt får lyst til og mulighed for at opleve og deltage i kunst og kultur - fra unikke events til udvikling af stærke institutioner til gavn for alle.

Nyt liv i Aarhus Ø

På havnearealerne i Aarhus vokser en helt ny bydel op. Salling Fondene har doneret 90 millioner kroner til havneprojekterne, der bidrager til den gigantiske forandring af byen og giver daglig glæde for byens borgere.

Se donationer til Aarhus Ø

Kultur for alle

Kulturen skal komme os alle til gode. Derfor støtter Salling Fondene en række projekter, der gør kunst og kultur nærværende og let tilgængelig for alle – fra de store, internationale events til de lokale, spirende initiativer.

Se donationer til kultur for alle

Teateroplevelser

Teaterkunsten skaber oplevelser for mange danskere – og Salling Fondene har gennem donation sikret sikret tidssvarende rammer og faciliteter til scenekunsten, så publikum kan få de bedst mulige oplevelser.  

Se donationer til teatre

Formidling af kunst

Med donationer til en række danske museer bidrager Salling Fondene til at skabe de bedst mulige rammer om formidlingen af kunst, kultur og vores fælles historie. 

Se donationer til museer