Sallingfondene

2016


Salling Aarhus bygger 2.000 kvm nyt byrum på taget

November 24, 2016
Salling Fondene donerer til nyt byrum på toppen af Salling stormagasin. Stormagasinet Salling og Salling Fondene har sammenlagt givet 30 millioner kroner til et helt nyt kulturelt byrum og tagterrasse på stormagasinets tag. Under arbejdstitlen ”Salling Roof Garden” er det ambitionen at skabe en oplevelsesoase med fri adgang for alle - med bl.a. en scene med plads til ca. 100 publikummer, udkigsområder, skiftende udstillinger, legeområde for børn, grønne haver og café med panoramaudsigt over by og bugt - og ikke mindst en udsigtsrampe ud over Strøget.

Salling Fondene donerer historisk beløb til Aarhus Teater

October 14, 2016
Aarhus Teater modtager en historisk donation på 50 millioner kroner fra Købmand Herman Sallings Fond til en total renovering  af Store Scenes tekniske udstyr. Frugten af den fornemme donation - den største, der nogensinde er givet til den østjyske landsdelsscene - høstes i efteråret 2018, hvor Aarhus Teater vil fremstå som et teknisk moderne og fremtidssikret teater til glæde for scenekunsten og for publikum.

Salling Fondene donerer millioner til Musikhuset

June 20, 2016
Musikhuset Aarhus modtager 10 millioner kroner fra Købmand Herman Sallings Fond. Pengene går til et omfattende lysprojekt, der sikrer unikke visuelle oplevelser til glæde for kunstnere og husets mere end en halv million gæster.